سوئد، کشوری واقع در شمال اروپا است که همواره یکی از بهترین گزینه‌ها برای مهاجرت محسوب می‌شود. کشور سوئد از سال‌های پیشین سابقه درخشانی در جذب مهاجران داشته است و همواره یکی از مهاجرپذیرترین کشورها و مقاصد اصلی مردم دنیا برای مهاجرت بوده است. در این مقاله مؤسسه مهاجرتی گوتوتی آر مهاجرت به سوئد، راه های اخذ اقامت سوئد و همچنین تمام روش‌ های مهاجرت به کشور سوئد مورد بحث‌وبررسی قرار خواهد گرفت.

مقدمه

سوئد یک کشور اروپایی در شمال اروپا است که طبق آمار به دست آمده، جمعیت پادشاهی سوئد بیش از 10 میلیون نفر و سوئدی زبان رسمی این کشور است. جای تعجب نیست که بسیاری از مردم از سرتاسر دنیا می‌خواهند  که به این کشور مهاجرت کنند و برای لذت بردن از سبک زندگی شمال اروپا به سوئد رو می‌آورند.

اگر شما هم خواهان مهاجرت به سوئد هستید، فقط کافی است با ما همراه باشید تا با مزایای مهاجرت به سوئد آشنا شوید.

روش‌ های مهاجرت به سوئد

انواع روش‌ های مهاجرت به سوئد عبارت‌اند از:

  • مهاجرت کاری به سوئد
  • مهاجرت توریستی به سوئد
  • مهاجرت به سوئد از طریق تولد
  • مهاجرت به سوئد از طریق همراه
  • مهاجرت به سوئد از طریق ازدواج
  • مهاجرت به سوئد از طریق تحصیل
  • مهاجرت به سوئد از طریق شرایط خاص
  • مهاجرت به سوئد از طریق سرمایه‌گذاری

مهاجرت کاری به سوئد

برای کاریابی در کشور سوئد و مهاجرت کاری به این کشور نیاز است که دارای شرایط ایدئالی باشید و در واقع تخصص و مهارت شما باید به کارفرما ثابت شود. در نظر داشته باشید در این روش باید پیش از مهاجرت از روش‌های مجازی و مکاتبه‌ای به کارفرمایان ارتباط بگیرند.

آژانس اشتغال عمومی سوئد که با نام «Arbetsförmedlingen» شناخته می‌شود از افراد خارجی که به‌دنبال کار در سوئد هستند پشتیبانی می‌کند و اطلاعات، مشاوره و پشتیبانی را ارائه می‌دهد. در این بین بسیاری از سایت‌های کاریابی در سوئد وجود دارند که به‌صورتِ خصوصی اداره می‌شوند. این وب‌سایت‌ها معمولا شامل لیست‌های شغلی (غالباً به زبان سوئدی) هستند که می‌توانید سی وی CV خود را در آن بارگذاری کنید. پس از یافتن شغل موردِعلاقه خود، روند درخواست به‌طورکلی شامل ارسال CV و نامه شخصی است. متقاضیانی که مناسب‌ترین گزینه محسوب می‌شوند ، سپس به مرحله مصاحبه دعوت می‌شوند.

درصورتی‌که با کارفرمایی صحبت کردید و درخواست برای مصاحبه صورت گرفت باید از طریق روش‌های موقت به این کشور بروید. ویزای کار به کسانی که قصد تحقیق در دانشگاه‌های این کشور دارند تعلق می‌گیرد. اولین ویزای کاری این کشور 3 ماهه است که قابلیت تمدید دارد.

میانگین درآمد در کشور سوئد 47.485 کرون سوئد است اما حدود 25 درصد از افراد در این کشور ماهیانه حدود 23.620 کرون یا کمتر حقوق دریافت می‌کنند. در زمینه‌های مختلف بسته به نوع کار و تخصص افراد دستمزد ساعتی‌شان متغیر است.

زمینه‌های کاری زیر برای کشور سوئد بیشتر مورد نیاز هستند:

  • ماما
  • پزشک
  • پرستار
  • دندان‌پزشک
  • دبیر دبیرستان
  • آموزگار دوره ابتدایی
  • تعمیرکار ماشین‌آلات
  • مشاغل فنی و مهندسی
  • تعمیرکار خودرو و کامیون
  • راهنمای متخصص آموزشی
  • مشاغل فنی متعدد ساختمان
  • مربی کودکستان و راهنمای اوقات فراغت

مهاجرت به سوئد از طریق سرمایه‌ گذاری

کشور سوئد یکی از با ثبات‌ترین و امن‌ترین مکان‌ها ازنظرِ سیاسی و اقتصادی در سراسر جهان است و مرکز توجه فرصت‌های شغلی بسیاری است. اگر از آن دسته افرادی هستید که قصد مهاجرت از طریق سرمایه گذاری در کشور سوئد را دارید، باید توجه داشته باشید که مبلغی حدود ۱۰۰۰۰ دلار برای سرمایه‌گذاری در این کشور داشته باشید. در ابتدای امر، به منظور ثبت شرکت باید زمینه فعالیت خود را در قالب بیزینس پلن و یا طرح تجاری به دولت عرضه نمایید و در صورت موافقت دولت با طرح تجاریتان، می‌توانید شرکت را به ثبت رسانده و فعالیت اقتصادی خود را آغاز کنید.

به‌منظور تبدیل اقامت موقت به اقامت دائم، این شرکت باید فعال باشد و مالیات آن پرداخت شود و تنها در این صورت است که بعد از گذشت چند سال می‌توانید درخواست اقامت دائم و در نهایت تابعیت پاسپورت نمایید.

اقامت سوئد از طریق تحصیل

سطح آموزش، رنک بالای دانشگاه‌های سوئد و سیستم آموزشی این کشور همیشه موردتوجه دانشجویان بین‌الملل قرار گرفته است. دانشجویانی که قصد ادامه‌تحصیل در سوئد را دارند، می‌توانند در زمان فراغت از تحصیل به‌مدت ۶ ماه در این کشور اقامت گزینند و به جست‌وجوی کار مشغول گردند. افرادی که بتوانند در این مدت استخدام شوند و توانایی ورود به کار را داشته باشند؛ می‌توانند اقامت تحصیلی خود را به اقامت کاری تغییر دهند.

تحصیل در مقطع کارشناسی در سوئد

تحصیل در مقطع کارشناسی در سوئد شامل یک دوره 3 ساله است که یکی از نقاط مثبت برای ادامه‌تحصیل در این کشور، تحصیل به زبان سوئدی و انگلیسی است و دانشجویان با داشتن آیلتس ۶.۵ می‌توانند به مقطع کارشناسی وارد شوند.

تحصیل در مقطع کارشناسی ‌ارشد در سوئد

مقطع کارشناسی ارشد در سوئد شامل یک دوره 1 الی 2 ساله است و بنا به دوره انتخابی و رشته تحصیلی، داشتن مدرک زبان انگلیسی الزامی است.

تحصیل در مقطع دکتری در سوئد

تحصیل در مقطع دکتری بین ۳ الی ۵ سال به طول می‌انجامد که در مدت زمان تحصیل، دانشجویان می‌توانند کارهای پژوهشی و علمی انجام دهند. تحصیل در این مقطع هم به زبان انگلیسی و هم به زبان سوئدی امکان‌پذیر است که بسته به رشته‌های تحصیلی متقاضیان دارد.

بورسیه تحصیلی در سوئد و کمک هزینه تحصیل در سوئد به دانشجویان بین‌المللی اعطا می‌گردد که این بورسیه‌ها در دو نوع بورسیه‌های دولتی و بورسیه‌های دانشگاهی و موسسات، در اختیار دانشجویان قرار می‌گیرد.

مهاجرت شرایط خاص به سوئد

افرادی که از بیماری خاصی رنج می‌برند و قصد دارند که دوره‌های درمانی خود را در این کشور بگذرانند باید مدارک پزشکی لازم را تهیه نموده و وقت سفارت بگیرند و مدارک را آماده کنند و درخواست ویزای اضطراری دهند و زمانی که موافقت شد می‌توانند برای در مان به این کشور عازم شوند. عموماً تمامی کارها در کمتر از 10 روز کاری صورت می‌گیرد و درصورتی‌که زمان مهم باشد حتی در کمتر از یک هفته این روال به نتیجه می‌رسد.

مهاجرت توریستی به سوئد

برای اخذ ویزای توریستی این کشور در ابتدا باید فرم آنلاین درخواست ویزا را تکمیل و ارسال نموده و یک نسخه چاپی از آن را خودتان داشته باشید. پاسپورت و مدارک هویتی مربوط به سفر شما باید تنظیم شود. گذرنامه باید تا سه ماه اعتبار داشته باشید و البته نیاز است که برنامه‌ریزی دقیق در این مسیر صورت بگیرد.

پاسپورت باید باید دو برگ سفید داشته باشد. افراد باید دو عکس تمام رخ در اندازه‌های موجود در گذرنامه داشته باشند. در نظر داشته باشید که تصویر شما باید با چهره عادی شما سازگاری داشته باشد و رسید بانکی پرداخت پول از دیگر مواردی است که باید رعایت شود و افراد باید بتوانند گردش مالی خوبی ارائه دهند.

برای ویزای توریستی نیاز است که بلیط رفت و برگشت اخذ شود و نیاز است که مشخص شود که در هتل و یا منزل شخص خاصی اقامت دارید. در نظر داشته باشید که بیمه مسافرتی از دیگر گزینه‌های مهم برای مهاجرت به کشور سوئد از طریق ویزای توریستی این کشور است. شرایط مهاجرت به کشور سوئد کمی بهتر از قبل شده است. اقامت کشور سوئد برای ایرانیان طبق روش‌های مختلف فراهم شده است.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *